dimarts, 18 de setembre del 2018

14 SINDICATS DELS SERVEIS PÚBLICS A CATALUNYA CONSTITUEIXEN LA PLATAFORMA SINDICAL UNITÀRIA



Els sindicats UGT de Catalunya, CCOO, IAC, CSIF, USOC, Metges de Catalunya, SATSE, USAE, SAC, CSC, STAJ, ASPEC, GESTHA i ANPE han constituït la Plataforma Sindical Unitària.
El seu objectiu és donar resposta a la brutal agressió que vénen patint els empleats i empleades públics per part de las diferents administracions a Catalunya, a través de l’acció sindical conjunta, la convocatòria de mobilitzacions i totes aquelles mesures de pressió que es considerin oportunes.

Aquesta situació contra els serveis públics i els seus empleats i empleades s’ha agreujat encara més amb la promulgació del RDL20/2012, de 13 de Juliol. La Plataforma ha fet públic el manifest conjunt.

Ha acordat continuar amb les mobilitzacions previstes, entre d’altres les concentracions dels divendres davant els centres de treball i convocar el proper divendres, 28 de setembre, a las 13 hores, una concentració davant de la Subdelegació del Govern a Barcelona (c. de Mallorca, 278) amb motiu de la presentació dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Perquè no ens resignem, continuem plantant cara!


    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada