dimarts, 18 de setembre del 2018

LA FUNCIÓ PÚBLICA CATALANA ESTÀ AMENAÇADA

La funció pública catalana està amenaçada per uns pressupostos que retallen de forma dràstica les condicions de treball , els salaris i els llocs de treball dels seus empleats públics.


Al sector de l’ensenyament ens veiem afectats tots els treballadors i treballadores, el professorat de l’ensenyament públic no universitari, el personal laboral depenent del Departament d’Ensenyament que treballa als centres educatius d’infantil-primària i llars d’infants , el personal funcionari i laboral, tant de l’administració i serveis com el docent i investigador de les set Universitats Públiques Catalanes . Les mesures de restricció salarial i de condicions afectaran al personal que depèn de les administracions municipals i de les entitats i fundacions que tenen una dependència de pressupostos públics. Però també tindran afecta al professorat i altre personal de pagament delegat de les escoles concertades catalanes.

La retallada ens ve donada per les mesures recollides en el Real Decreto Ley 20/2011 , de 30 de desembre i en el projecte de pressupostos de la Generalitat de Catalunya y la seva llei d’acompanyament.

Per qui necessiti fer una presentació del que tenim sobre la taula, us proporciona aquest document.

En contra d’aquestes retallades ens hem manifestat el dia 18 de gener. 30.000 persones vam arribar a davant del Parlament per dir que no estem d’acord amb unes polítiques públiques que van en contra dels seus ciutadans perquè ens portaran al desmantellament dels serveis públics i van en contra de l’ocupació pública i dels empleats públics . l’Administració està provocant una important pèrdua de llocs de treball en un moment en que l’atur afecta a més de 600.000 persones a Catalunya. Per tant l’única cosa que aconsegueixen aquestes polítiques és empitjorar la vida dels ciutadans , crear més inseguretat, més precarietat laboral i menys servei a aquells que més ho necessiten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada