dimarts, 18 de setembre del 2018

ATUREM LES RETALLADES

El proper dia 14, a les 6 de la tarda, UGT conjuntament amb altres sindicats convoquem tots els empleats i empleades públics a una concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcealona contra les retallades en els SERVEIS PÚBLICS i contra els acomiadaments que això està suposant ja en aquests moments.
L’afebliment dels serveis públics i la pèrdua de qualitat només beneficiaran els lobbis econòmics que observen el Sistema Públic de Pensions, la Sanitat i l’Educació com una font de beneficis. Uns lobbis que perjudicaran els ciutadans i les ciutadanes que necessitem un Estat del Benestar sòlid per garantir aquests drets fonamentals, la justícia social i la igualtat d’oportunitats.
Des del sindicat hem d'alertar i denunciar una vegada més que deixar d’invertir en Educació comporta el risc que augmenti encara més el fracàs escolar i l’abandonament prematur dels estudis per part dels joves.
Les polítiques erràtiques anunciades a través de la prensa no fan més que crear un clima de confusió en el si de la comunitat educativa i en els centres educatius.


La crisi no pot ser l’excusa per reduir les despeses. Al contrari, en un moment com l’actual, el que cal fer es invertir en Educació, Formació Continuada i Recerca per asegurar la igualtat d’oportunitats i la preparació necessària per al desenvolupament social i econòmic d’una forma justa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada