dimarts, 18 de setembre del 2018

PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA: CAP RETALLADA



Ja fa molts de dies que representants de diferents estaments de la Comunitat Educativa , Federacions d'associacions de pares i mares, sindicats i associacions d'estudiants i sindicats d'ensenyament, estem treballant plegats per denunciar les retallades que s'estan produint en l'ensenyament públic.
Per aquest dissabte fem una CRIDA  a manifestar-nos per la defensa d'un sistema que creiem que ja no podrà aguantar gaires més agressions sense comprometre la qualitat i l'equitat. Tots sabem que sense recursos de compensació els més desafavorits surten perjudicats i cada vegada està més d'aconseguir-se la igualtat d'oportunitats.

Avui a Madrid s'ha reunit la Conferència Sectorial d'Educació on el Ministre Wert anunciarà la nova retallada de 3000 Milions d'euros a les CCAA.
Partim d'uns pressupostos fortament retallats que eliminen programes tant importants com l'EDUCA3 i deixen a la meitat els recursos destinats a la formació del professorat .
El Govern central imposa mesures sense cap marge de negociació, l'únic criteri és l'estalvi econòmic.

Avui també a Madrid s'han manifestat els sindicats d'ensenyament davant la seu del Ministerio per reclamar que parin les retallades i que els responsables polítics s'asseguin amb els representansts sindicals . Han entregat un MANIFEST  on una vegada més defensem un sistema d'educació públic, just i solidari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada