dimarts, 18 de setembre del 2018

Seguiment de la Vaga General a l'Ensenyament

ESTEM DE VAGA GENERAL EUROPEA

En el nostre seguiment a la vaga estem veient que la major part de l'alumnat d'ensenyaments postobligatoris i superiors no han assitit a les classes. Les universitats , els instituts i les escoles d'adults estan pràcticament buides, sense alumnat.

El professorat ha seguit la vaga de forma desigual, segons les comarques.En el conjunt de Catalunya podem afirmar que pràcticament tots els centres de primària i secundària estan afectats per la Vaga i per suposat totes les Universitats públiques. Xifrem el seguiment en un 80%.

En tots els sectors de l'ensenyament constatem que en relació a la última convocatòria s'ha disparat la participació en la protesta, per tant això ens confirma que més gent és conscient de que les retallades ens afecten a tots i que les solucions han de ser col.lectives. Cal alçar la veu i exigir unes altres polítiques i no pararem fins que ho aconseguim. Les conquestes socials mai han estat fàcils. Abans de nosaltres, la classe treballadora ha hagut de lluitar per tenir l'estat del benestar de que gaudim i que ara ens volen prendre. Caldrà seguir lluitant de forma col.lectiva i organitzada.

Esperem que aquesta tarda els carrers de les ciutats catalanes s'omplin i puguem expressar el nostre malestar de forma pacífica, però contundent.

I ara a les manifestacions...

Per els que no heu pogut fer vaga...aquesta tarda us necessitem en les manifestacions.
Si has fet vaga , has fet el més difícil, vine a fer el més fàcil, vine a les manifestacions.
Guia per saber a on tens la més propera al teu domicili i/o centre de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada