dimarts, 18 de setembre del 2018

Deixem el 2010 i encarem el 2011 amb propostes

Avui els docents ens preparem per tornar a les classes després del període de vacances nadalenc. Qui més qui menys està preparant la feina per encarar un nou trimestre que aquest any ens ve amb la novetat de la polèmica i polemitzada setmana "blanca".

Al sindicat també ens preparem per encarar un nou període sobre tot perquè amb la nova legislatura a la Generalitat de Catalunya estem en un moment d'obrir noves perpectives i nous reptes. Avui m'agradaria posar en el meu bloc la valoració que fem des de la UGT del nefast any 2010 parlant en termes laborals i socials al mateix temps que presentem les nostres propostes.

I ho faig per dos motius, en primer lloc perquè a vegades sembla que el món educatiu estem desvinculats de la problemàtica que té la societat en general, i això no ha de ser així. Sé que hi ha molts afiliats dels nostre sindicat que els agrada saber de la situació del mercat de treball , tant per interès personal com perquè ho considerem matèria educativa pels seus alumnes.

Per altra banda, sovint també sentim que els sindicats, així en plural , no tenim propostes, i això no és veritat. El que passa en realitat és que no tenim les propostes "publicades" en els mitjans de comunicació que responen moltes vegades a altres tipus d'interessos. O sino, feu la prova: quants articles d'opinió en contra / a favor de la reforma de les pensions trobeu avui mateix en el diari que compreu normalment.

Bé, a continuació publico la nota de premsa que la UGT de Catalunya va fer pública ( no he controlat si "publicada" el dia 3 de gener d'enguany.És llarga, us aviso, però no defalliu, arribeu al final si-us-plau.

cliqueu per veure l'article.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada