dimarts, 18 de setembre del 2018

la demagògia del president

La demagògia del President

Subscric i per tant publico l'escrit de la UGT de Catalunya:
Artur Mas s'ha desentès  de les seves responsabilitats com a president de la Generalitat, traslladant-les a Madrid. Mas culpa al govern central dels problemes dels pressupostos però és el President qui no paga als seus treballadors i s’escuda sota el concepte de paga extra per eliminar, no ens hem d’oblidar, part del seu salari al personal de l’administració de Catalunya.
La UGT de Catalunya exigeix a Artur Mas que assumeixi les seves responsabilitats com a president del Govern de Catalunya i deixi d’amagar-se sota paraules que ja no són transparents.
Sembla que el president oblida que els impostos no són finalistes i que és el Parlament a través de la llei de Pressupostos és qui decideix cada partida.
Des de la UGT de Catalunya ens preguntem perquè la implantació des de Madrid de l’impost sobre dipòsits bancaris no condiciona també el salari – els més ben remunerats de tot l’Estat - dels alts càrrecs ( el del President de la Generalitat, el del Govern i els dels vips de l’Administració Pública ), en comptes de continuar retallant al seus treballadors, al poble, sense demostrar cap tipus d’interès en arreglar la situació.

- See more at: http://www.ugt.cat/index.php/42-serveis-pcs/4576-ugt-considera-demagogiques-les-excuses-del-president-del-govern-per-sostreure-la-paga-extra-dels-treballadors-publics#sthash.stKodrzE.dpuf


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada