dimarts, 18 de setembre del 2018

6 D'OCTUBRE: DEFENSEM L'OCUPACIÓ I L'ESTAT DEL BENESTAR

La UGT de Catalunya ens continuem mobilitzant per la defensa de l’ocupació, l’Estat del Benestar i els drets dels treballadors i les treballadores. El proper dimecres, 5 d’octubre, el nostre sindicat celebra una assemblea d’afiliats i delegats al Palau Sant Jordi, i dijous 6 d’octubre a la tarda hi haurà manifestacions conjuntes a Barcelona i Girona pel treball digne. Us animem a participar i a fer difusió dels actes.
El nostre sector educatiu pateix també de dràstiques retallades que ens aboquen cap a una situació de deteriorament del Servei educatiu dels centres finançats amb fons públics en l’ensenyament infantil, primari i secundari , així com en les Universitats públiques.

Cal que els afiliats i afiliades de la FETE-UGT sortim un cop més al carrer per reivindicar un sistema educatiu que garanteixi l’accés de la ciutadania a l’educació a partir de la igualtat d’oportunitats i del principi d’equitat , un sistema que doni resposta al dret a l’educació i que aquest pugui ser exercit per tots els infants i joves amb uns nivells de qualitat dignes que permetin un bon desenvolupament individual i col•lectiu.
En aquesta jornada de lluita pel Treball digne, els ensenyants, els educadors, els treballadors i treballadores de l’educació també hem de sortir al carrer per defensar la dignitat de la nostra feina , l’ocupació i la millora de les condicions de treball .
manifest

6 d’octubre ,ens trobem al carrer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada