dimarts, 18 de setembre del 2018

LA SAMARRETA GROGA: SOS EDUCACIÓ REB EL PREMI FAD 2014


Em sumo a l'alegria que sentim tots aquells que lluitem per una escola pública , gratuïta, laica, catalana, inclusiva , coeducativa i de qualitat, perquè la samarreta groga ha esdevingut un símbol que ens identifica i ens uneix.

Aquest reconeixement de la samarreta groga és també un reconeixement a tota la diversitat de lluites i plataformes de la comunitat educativa, que vestits amb la samarreta groga, s’està desplegant al llarg del territori i una mostra més de la importància que l'educació té per a la societat catalana.


Des de la Plataforma "Badalona es mou", una de les impulsores de les mobilitzacions unitàries es llança aquest comunicat:

La Samarreta SOS expressa el seu agraïment als autèntics guanyadors d'aquest reconeixement, nosaltres que la traiem cada dia al carrer.


Felicitats, moltes felicitats, perquè aquest dilluns, 17 de març, la samarreta groga, ha rebut un premi de mans del FAD (Foment de les arts i el disseny).

La samarreta groga, que cada setmana ens posem al damunt, ha esdevingut un símbol del nostre compromís en la defensa de l'educació pública.

Aquest fet senzill però d'un gran compromís per part de totes i tots nosaltres, pares, mares, mestres i alumnes, té avui molta força. No hi ha mobilització al carrer sense la presència de samarretes grogues.

La samarreta groga ens identifica com a moviment en contra de les retallades en educació i a favor d'una educació pública, gratuïta, laica, catalana, inclusiva, coeducativa, diversa... La millor educació pels infants i joves.

Felicitats, Moltes Felicitats, perquè la nostra lluita Educa! i és una lluita Que CADA vegada és Més Compartida i s'estén i Creix Cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada